کد ایران تندر
1580081
کد آگهی
140525460000037816
مجموعه آگهی
فروش و اجاره : زمين ، ساختمان ، آپارتمان ، خانه ، برج ، ویلا
مزایده گذار
: شعبه 1 اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تربت جام
عنوان آگهی
مزایده 70/96 درصد از سه چهارم یک دانگ از 6 دانگ قطعه پلاک 306 اصلی
شرح آگهی
مزایده 70/96 درصد از سه چهارم یک دانگ از 6 دانگ قطعه پلاک 306 اصلی بخش 13مشهد*
در مورخه 1404.08.19 با نماینده مالک به محل زمین به آدرس فوق رفته و همچنین بررسی اوراق مثبته زمین فوق ، تنها سند موجود در اجرای احکام دادگستری تربت جام ، رای قطعی صادره از شعبه سوم حقوقی تربت جام می باشد که به میزان سه چهارم دانگ تصرفات و مالکیت قطعی آقای دانیال صادقی مقدم می باشد که طی دادنامه صادره از شعبه سوم دادگـاه حقوقی تربت جام تایید شده است و همچنین در خصوص انتقال سند آن نیز از سوی شعبه مزبور اجراییه صادر و جهت انجام اقدامات اجرایی به شعبه اول اجرای احکام ارجاع شده است و همچنین نامه به دفتر اسناد رسمی از سوی اجرای احکام جهت اخذ استعلامات لازم به جهت انتقال سند نیز صادر گردیده است و انتقال سند در حال انجام می باشد(مطالب برابر اظهارات و کپی های ابرازی توسط نماینده مالک می باشد) بنابر این بدلیل اینکه ملک براساس وضعیت موجود در طرح تعریض کوچه های مجاور قرار گرفته بود ، میبایست میزان و مقدار در تعریض را مشخص نماییم ، لذا با هماهنگی و مراجعه به شهرداری تربت جام و بررسی پرونده ملک بازدید کارشناسی ملک مزبور را که بعد از تعریض خیابان صورت گرفته بود بعنوان سند مرجع طرح تفضیلی تربت جام در نظر گرفته و ملاحظه گردید زمین موردنظر در قبل از تعریض مساحتی معادل 652 متر مربع داشته و پس از تعریض مساحتی برابر با 429 مترمربع را دارد( هیچگونه نقل و انتقال و توافقی با شهرداری صورت نگرفته است) لذا زمین موردنظر در دوضلع دارای تعریض میباشد ، لذا به همین دلیل ، مساحتی معادل 35% از زمین ، در طرح تعریض ، کسر شده است که این مساحت قابل توجه بوده که تاثیر زیادی هم در ارزش گذاری ایجاد می نماید و هم بعنوان پایه قیمتگذاری برای مالک دارای اهمیت خواهد بود.
بنابراین با بررسی بعمل آمده و معاملات انجام شده در پیرامون زمین مورد نظر و همچنین بر اساس صورتجلسه ای که خریدار ششدانگ این ملک که آقای دانیال صادقی مقدم می باشد و قبلا تنظیم نموده است و همچنین ششدانگ ملک فوق توسط آقای دانیال صادقی مقدم از مالکین اولیه وراث خانواده های خاص احمدی ، جامی الاحمدی ، محرر احمدی خریداری شده است .
محل قرارگیری سه چهارم یک دانگ از شش دانگ ملک مزبور مشخص شده و به صورت یک زمین ذوزنقه شکل با ابعاد مشخص و معلوم به مساحت حدودا 82 مترمربع قبل عقب نشینی و حدود 60 متر مربع بعد عقب نشینی می باشد .
تاریخ انتشار
1405-04-06
دریافت اسناد
1405-04-24
استان
خراسان رضوی
رسانه متشرکننده
سایتهای اینترنتی
شماره تماس
آدرس
توضیحات
https://agahi.adliran.ir/Advertisment/Index
تصویر آگهی
فقط برای اعضا قابل مشاهده می باشد
اسناد آگهی
فقط برای اعضا قابل مشاهده می باشد