کد ایران تندر
1324544
کد آگهی
140447460000035312
مجموعه آگهی
فروش و اجاره : زمين ، ساختمان ، آپارتمان ، خانه ، برج ، ویلا
مزایده گذار
شعبه اجرای احکام مدنی بخش سرخرود
عنوان آگهی
مزایده یک قطعه ملک مسکونی
شرح آگهی
مزایده یک قطعه ملک مسکونی از دو طرف(سمت شرق و غرب) محصور تحت پلاک 185 فرعی از 36 اصلی بخش 2 سرخرود بمساحت 143860 مترمربع ، مالک آقای مجتبی عبدا... نژاد( شماره ملی 2063375453) نام پدر محمد مالک سیصد و پنجاه(350 سهم) سهم مشاع از 143860 سهم عرصه و اعیان دارای سند مالکیت اصلی با شماره چاپی 769016 سری ج/01 واقع در سرخرود خط دریا اولین چهار راه سمت راست جنب مشاور املاک عابد پور
ملک مورد تعرفه توسط مالک بصورت زمین خالی و بابعاد حدودی 50 × 14 متر ، بمساحت حدود 700 مترمربع می باشد که از سمت شمال و جنوب به خیابان محدود می شود ، بر اساس خلاصه ثبتی مضبوط در پرونده محکوم علیه مالک 350 سهم مشاع می باشد.
پاسخ به هشت بند سوال مطرح شده در قرار کارشناسی:
نسبت به اعلام دقیق آدرس ، موقعیت و مختصات دقیق ملک؟
ملک مورد تعرفه توسط مالک ، واقع در سرخرود خط دریا چهار راه اول سمت راست بعد از میدان ، جنب مشاور املاک عابدپور و با مختصات جغرافیایی X=631754 Y=4060498 می باشد.
متراژ دقیق ملک؟
وفق خلاصه ثبتی ابرازی ملک موصوف شامل 350 سهم مشاع از 143860 سهم پلاک 185 فرعی از 36 اصلی بخش 2 سرخرود می باشد. البته ملک مورد تعرفه توسط مالک(محکوم علیه) بصورت افراز غیر رسمی و با مساحت حدود 700 مترمربع بود.
قیمت بر اساس هر مترمربع و کل مبلغ؟
قیمت هر مترمربع عرصه با توجه به وضعیت خرید و فروش حال حاضر املاک چهارصد و هفتاد میلیون ریال معادل (47/000/000 تومان)
ارزش قیمت ملک موصوف با مساحت اعلامی 350 سهم مشاع از 143860 سهم بمیزان یکصد و شصت و چهار میلیارد و پانصد میلیون ریال معادل(16/450/000/000 تومان) تعیین و اعلام نظر می گردد.
اعلام اینکه بصورت مشاع می باشد یا ششدانگ؟
وفق خلاصه ثبتی مضبوط در پرونده ملک بصورت مشاع است. ولی ملک مورد تعرفه توسط مالک ، در طبیعت بصورت مفروز غیر رسمی و با مساحت هفتصد مترمربع بود
وضعیت طلق؟
ملک طلق می باشد.
در ید مالک می باشد یا در رهن و اجاره است؟
در زمان معاینه محل ، ملک مورد نظر بصورت زمین خالی و باز بود و فقط از دو سمت شرقی و غربی محصور بود ، مالک در محل حضور داشت ، رهن و اجاره در خلاصه ثبتی مشاهده نشد.
مستحدثات و اعیانی را مشخص نمایید؟
اعیانی های ملک دیوار سمت شرقی و چاه آب و جرز کنتور برق بود.
مختصات جغرافیایی میانی ملک ( UTM) ذکر گردد؟
مختصات وسط ملک X=631754 Y=4060498
در زمان معاینه محل ، ملک بصورت زمین خالی بود مورد اجاره و رهن مشاهده نشد ملک مورد معاینه از دو سمت شرق و غرب محصور بود و از سمت شمال و جنوب به خیابان محدود می شد ، مساحت ملک 350 سهم مشاع از 143860 سهم عرصه و اعیان بود ، ملک موصوف دارای پلاک ثبتی 185 فرعی از 36- اصلی بخش 2 حوزه ثبت ملک محمودآباد استان مازندران است.
ارزش پایه ملک موصوف(185/36- اصلی بخش 2 ) با کلیه متعلقات بمیزان یکصد و شصت و چهار میلیارد و پانصد میلیون ریال معادل(16/450/000/000 تومان) تعیین و اعلام نظر می گردد. که به میزان محکوم به (به اضافه کلیه خسارات و هزینه ها تا زمان وصول کامل محکوم به) از طریق مزایده در تاریخ 1404/03/6 ساعت 11:30 الی 12:30 در شعبه اجرای احکام مدنی سرخ رود به فروش میرسد متقاضیان شرکت در مزایده می توانند حداقل پنج روز قبل از تاریخ مزایده جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر اجرا مراجعه نمایند . مزایده از قیمت پایه اعلام شده کارشناسی شروع و به کسانی که بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد بـرنـده مزایده 10 درصد مبلغ را فی المجلس برابر ماده 129 قانون اجرا مدنی و مابقی ثمن ظرف مدت یکماه اخذ خواهد شد و یک هفته پس از برگزاری مزایده و عدم وصول اعتراض به آن پس از پرداخت کامل از کسر هزینه مزایده ، به نفع دولت ضبط خواهد شد. مبلغ پیشنهادی انتقال اموال صورت خواهد گرفت چنانچه بـرنـده مزایده باقیمانده بهای اموال را ظرف مدت یکماه تعیین شده نپردازد سپرده او پس از کسر هزینه مزایده ، به نفع دولت ضبط خواهد شد.
تاریخ انتشار
1404-02-27
دریافت اسناد
1404-03-06
استان
مازندران
رسانه منتشرکننده
سایتهای اینترنتی
شماره تماس
آدرس
استان مازندران - سرخرود - بلوار ولايت- دادگـاه عمومي بخش سرخرود
توضیحات
تصویر آگهی
فقط برای اعضا قابل مشاهده می باشد
اسناد آگهی
فقط برای اعضا قابل مشاهده می باشد